12 Mart 2010 Cuma

Oldu!

Ceza: 5 maç seyircisiz oynama, 201.000 TL.



Ceza: 3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama, 40.000 TL.

İnsansız adalet olmaz
Adaletsiz insan olur mu?
Olur, olmaz olur mu!
Ama, olmaz olsun.

3 yorum:

Güray dedi ki...

Mutlak eşitlik adalet değildir diye bir söz vardır....bu gibi durumlarda karşılaştırma yapılmamalı...GS-FB maçları bizim dışarıya açılan ,kendimizi anlatabileceğimiz en büyük olayımız..ister fb yapsın ister gs isterse bjk diğer takımlardan daha dikkatli olmaları lazım...çünkü sorumlulukları daha fazla..bu ölçüde sorumlulukla beraber cezalarda daha fazla olmalı bence...İmam böyle yaparsa cemaat napsın mantığıyla bu ligin büyükleri küçüklerine örnek olmalı...Ama diğer güzel futbol örnekleri gibi bu da ütopyadan öteye gidemiyor.

Mr. Harvey dedi ki...

Tam, post yeterince açıklayıcı olmadı bir düzeltme yapayım diyecektim ki yorumunu gördüm Güray. Amacım Diyarbakırspor üzerinden Galatasaray'a haksızlık yapıldığını ima etmek değildi elbet. O maçta stattaydım ve 5 maç seyircisiz oynama cezası bir şanstı bizim için. O ne kadar yanlış bir kararsa bu ondan daha da yanlış. Yok mu bir kıstası bu adamların? Neye göre karar veriyorlar? Açıp baktıkları kural kitabı, insanların içini rahatlatacakları bir dayanakları yok mu? İddia ediyorum Diyarbakır maçı da Cüneyt Çakır gibi biri tarafından yönetilip devam ettirilse dışarıya açılan pencere falan kalmazdı bu ülkede. 'Adaletsiz insan' demem o yüzdendir.

Güray dedi ki...

Aslında senin istediğin hakkaten bir CEZA..Yani bir daha yapmaktan korkutacak bir ceza..Bizim takımlar o kadar kaşarlaşmış ki hiçbir ceza caydırmıyor..Bazen diyorumki hanyayı konyayı anlamaları için şöyle 10-15 puan silmeli cezalar verilmeli...