8 Şubat 2010 Pazartesi

Dükkanı Açarken!

Bir önceki postta sonunda dükkanı açmayı başardığımızdan bahsetti harvey, bende kim olduğumuzdan,nasıl bir halt yemeye kalktığımızdan bahsedeyim biraz.

Uzun zamandır aklımızda olan bir fikirdi blog açmak zira okumaktan sıkıldık diyemem ama blog alemine farklı bir renk katabileceğimizi düşünüyorduk, içinde olmaktan zerre haz etmediğimiz bir fakültenin üç bireyi, arayış içinde üç adam, hedeflerine doğru uzun ve bir o kadarda çetrefilli bir yola ilk adımlarımızı attık. Ben, nam-ı değer Mr.Blonde ve ortaklarım bugünden itibaren futbola, hayata, sinemaya dair kalemimizin yettiğince paylaşacağız düşüncelerimizi bu blogda.

Dükkanı açtığımız bu günlere dair bir kaç not da ben düşecek olursam;

Hakları için isyan eden tekel işçilerini eleştirip,4/c'ye sahip çıkan, "diplomalıyız ama işsiziz" diye sokaklara dökülen ama iş bulamamalarının sorumlularının kimler olduğunu biran olsun düşünmeyen "bindirilmiş kıtalar!"ı alkışlanmaya devam ediyor,

Hrant Dink'in katilinin ceza evinde evlendiğini sürmanşete taşıyan gazeteler yok satıyor, insanlar farklı olanı kabul edememe halinden, onu yok etmeye evrilmeleri gerektiğine inandırılan bir toplum yapısı içinde daha da kıvranıyor, kirli işleri örtmek için hep bir zalim-mazlum oyunu ortaya atılıyor, nemalanan nemalanıyor ve biz uyutulmaya devam ediyoruz!

Ulusal medyanın internet haberciliği "Seksi sporcular için tıklayın", "onu bu pozlarda hiç görmediniz" den öteye gidemezken, Hakan Ünsal insanı hala Hürriyet gibi manidar bir isme sahip gazetenin, Damat Ercan Paşa yönetimindeki spor servisinde zırvalamalarını sürdürüyor, Kulüp başkanlarının paralı askerlerinin kestikleri ahkamlara artık kendileri bile inanmıyor, neyse ki hala izleyen, okuyan, düşünen ve yorumlayan yazarların az da olsa varlıklarını sürdürdüklerini biliyoruz.

Amacımız bu köhne ortamda bir farklılık yaratabilmek, bir değişime yol açabilmektir, bence bu yolda önem arz eden başarılı olmaktan çok bu uğurda mücadele etmektir."Terinizin son damlasına kadar mücadele ettikten sonra kaybetseniz de yenilmiş sayılmazsınız." diyen adama inanırım ben.

Yolumuz açık olsun!


0 yorum: